Gå till innehåll

Stöd föreningen Los Niños del Sol, helt gratis!

Los Niños del Sol har gått med i den nya finländska välgörenhetsmedian Sharewood.

Användare av Sharewood kan donera olika företags medel till föreningen helt gratis och samtidigt vinna fina priser. Användarna får även en egen virtuell Sharewood skog som växer för varje god gärning.

Alla pengar inom Sharewood kommer från företagens reklamer. För användare och föreningar är Sharewood helt gratis. Medel kan doneras gratis genom att t.ex. ta emot reklam eller genom att vinna lotterier.

”Genom att vinna kan du donera-vad kan vara roligare än det!”, säger Sharewoods redaktionschef Jussi Karmala. 53 olika ledande hjälporganisationer är med i Sharewood. Det finns ca 28000 användare och över 64000 euro i hjälpmedel har donerats. Till Röda Korset har samlats 7800 euro.

Hur är det möjligt att donera pengar helt gratis? Vid registreringen uppger användaren information om sig själv med vars hjälp Sharewood ger till dem riktad reklam. ”Man behöver inte vara rädd för spam. Reklamen kommer återhållsamt och endast via Sharewood”, berättar Karmala. Alla användares information behandlas konfidentiellt och endast inom Sharewood. Det kommer ingen skräppost. Reklamen kommer till användarens e-post ca en gång i veckan i samband med Sharewoods nyhetsbrev. Användningen av Sharewood kan även avslutas när som helst och alla personliga uppgifter raderas.

Bekanta dig med Sharewood på sharewood.org

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *