Gå till innehåll

Vår verksamhet som en registrerad förening

Los Niños del Sol har funnits länge, men föreningen registrerades officiellt i början av hösten 2010.

I slutet av 2010 understödde vår förening barnhemmet med en donation på 2500€. Denna donation riktade sig till barnhemmets renoveringsprojekt.

Vid renoveringen målades insidan av byggnaden, sanitetsutrymmen förnyades, dörrar och fönster restaurerades och nya sängar köptes åt de minsta barnen. Det var fint att tillsammans med andra donationsländer kunna delta i dessa projekt. Vi fick även utförliga uppgifter angående hur vårt bidrag avänts och vad som konkret åstadkommits med våra medel.

Medel för donationen samlades genom försäljning av Cafe del Sol kaffe , immateriella gåvor, genom att samla medlems- och stödande medlemsavgifter samt genom att ordna basarer. Utöver det fick vi ta emot två större donationer, ett extra stort tack för det!

I februari 2011 sände vi ytterligare en donation på 2500€ till Los Chiqutines hälsoprogram . I projektet ingår mediciner, sjukvårdsmaterial, vård samt vaccinationer.

Vi fick även igång försäljningen av Colombianska smycken. Under en adoptionsresa i Cali köpte en medlemsfamilj handgjorda smycken som väntande mödrar vid Los Chiquitines mödrahem gjort. Vinsten från försäljningen går oavkortat till barnhemmets nästa projekt.

Tack till alla som på ett eller annat sätt stöder barnhemmet!

Soliga vårhälsningar till alla,

önskar Milena Kallio
ordförande, Los Niños del Sol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *