Siirry sisältöön

Los Niños del Sol vuositapaaminen 14-15.5.2016

Los Niños del Sol –vuositapaaminen 2016 järjestetään Vaasassa
Vasa övningsskolanissa. Vasa övningsskola sijaitsee Vaasan
ydinkeskustassa kävelymatkan päässä Vaasan junaasemalta.

Tapaamisemme alkaa majoittumisella hotelliin sekä omakustanteisella lounaalla Amarillossa mikä sijaitsee hotellissa. Olemme varanneet yhteisen pöydän lounasta varten.

Lounaan jälkeen siirrymme Vasa övningsskolanin tiloihin. Siellä meillä on muun muassa käytössä liikuntasali johon rakennetaan temppurata ja voidaan pelata esim. jalkapalloa ja salibandya. Koulun pihalta löytyy keinuja, liukumäki, kiipelyteline, koripallokenttä, jalkapallokenttä sekä pingispöytä. Ota mielellään mukaan omat pingismailat jos pelaaminen kiinnostaa! Luokkahuoneessa on myös
mahdollisuus piirtää ja askarrella.

Päiväkahvin jälkeen Rocío Velazquez Bogotasta opettaa meille salsaa.
Vuosikokouksessa pohdimme yhdistyksen mennyttä ja tulevaa vuotta. Samaan aikaan Les Millsin kouluttaja Pia Niemi vetää vauhdikasta Born to Move ohjelmaa lapsille. Liikuntasalissa ehditään vielä pelata jalkapalloa ja jumpata temppuradassa.
Päivä huipentuu kolumbialaiseen illanviettoon, jossa tarjolla on kolumbialaisia empanadaksia sekä pataconekseja. Nämä meille toimittaa Vaasassa sijaitseva ravintola La Guacamaya. Tarjolla on myös muuta pikkupurtavaa ja juotavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *